Organisatörsutbildning steg 1 av 5

Vill du ta ett nytt steg i ditt engagemang? Har du idéer du vill att Vänsterpartiet ska genomföra och viljan att själv a en organiserande roll? Kanske är du redan aktiv i en grupp i partiföreningen och vill bidra till att göra gruppen större. Då ska du gå V Malmös organisatörsutbildning i höst.

Under fyra träffar i oktober och november, med en uppföljning i januari får du den kunskap, vägledning och praktisk övning som behövs för att bli en organisatör i Sveriges största V-förening. Inga förkunskaper krävs.

Föranmälan krävs, mejla malmo@vansterpartiet.se, eller fyll i enkäten nedan. Begränsat antal platser.

Utbildningen är uppdelad på fem träffar. För att du ska kunna bli antagen till utbildningen måste du kunna delta på alla träffar. Titta noga på datumen och kontrollera att du verkligen kan komma alla gånger innan du söker. Utbildningen är kostnadsfri.

Datum för utbildningen:

· Måndag 14 oktober · Måndag 28 oktober · Måndag 11 november · Måndag 25 november · Måndag 13 januari

Sista ansökningsdag är den 5:e oktober och vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Inga förkunskaper krävs. Det är därför inget krav att ha lång erfarenhet i organisationen, utan vi vill veta så mycket som möjligt om dig och din bakgrund för att kunna göra en bra utbildning. Så tveka inte utan skriv din ansökan nu direkt!

Anmälningsformulär hittar du här: http://bit.ly/AnmälanOrganisatör

Kursen hålls kvällstid. Tid: kl. 18.00-20.30 Sista anmälningsdag: 5/10 kl. 19.00. (Du får svar på din ansökan någon dag efter att du har ansökt) I samarbete med ABF Malmö

Tillgänglighet Vänsterns hus har en liten trappa in i huset, samt en trappa till rummen på ovanvåningen. Om du vill gå på en träff som är där, men inte kan gå i trappor, kontakta malmo@vansterpartiet eller 040-96 64 67 så kan vi flytta kursen till bättre lämpad lokal.

Frågor maila: neergaard.anders@gmail.com

 

Varmt välkomna!