Vänsterpartiet är garanten för en välfärd utan vinstintresse och en regering utan borgerliga partier. Inget annat parti lovar dessa två saker. Dessutom är Vänsterpartiet det grönaste partiet med störst satsningar på miljö och klimat, det enda parti som är både feministiskt och står tydligt vänster och ett parti som du kan lita på står upp för sina principer.

Därför ska du rösta på Vänsterpartiet i valet till Riksdagen, regionen och kommunfullmäktige. Du kan rösta redan idag eller på valdagen den 14 september. Om du har några frågor om hur röstningen går till kan du kontakta Valmyndigheten eller höra av dig direkt till oss.

Hjälp till i valrörelsen

Vi är inget rikt parti, men vi har en styrka som inget annat parti besitter. Vi är många, och vi i vänstern bryr oss tillräckligt för att engagera oss. Om du känner igen dig så behöver vi din hjälp. Det finns hur mycket som helst som behöver göras och vi begränsas endast av fantasin och antalet aktivister. Kom med i valrörelsen och bli en av flera hundra som arbetar tillsammans för förändring.

Läs om valrörelsen och kom med

Gå och rösta redan idag

Förtidsröstningen har öppnat och du kan gå och rösta redan idag. Ta med en vän eller familjen och gå till din närmsta vallokal och lägg din röst på en ny politik från vänster.