Välkommen till Vänsterpartiet Malmös årsmöte 2020

 Årsmötet hålls den 25 januari 2020 på Sofielunds Folkets Hus, Rolfsgatan 16. Dörrarna öppnas klockan 8.45 med incheckning och lättare frukost. Klockan 9.30 öppnas mötet som förväntas avslutas klockan 17.00. 

 

Årsmötet är partiföreningens högsta beslutande organ och tillsammans blickar vi tillbaka på 2019 års verksamhet och lägger grunden för partiföreningens verksamhet 2020. Årsmötet behandlar styrelsens verksamhetsberättelse och ekonomiska berättelse för det gångna verksamhetsåret. På årsmötet beslutar vi om verksamhetsplan för det kommande året, behandlar inkomna motioner samt väljer bland annat styrelse, revisorer och valberedning. 

 

Handlingar till årsmötet

Handlingarna kommer att läggas upp löpande här på hemsidan. Motioner och motionssvar, verksamhetsberättelser med mera kommer komma upp i mitten av januari.

 

Nominera till uppdrag

Nominera till följande uppdrag senast den 5 januari.  

  • Ordförande 
  • Styrelse
  • Revisorer
  • Ledamöter i Vänsterns hus 
  • Ledamöter i Henry Lindbergs stiftelse 
  • Styrelse för Zetkin foundation AB 
  • Ombud till Vänsterpartiet Skånes distrikstskonferns
  • Ombud till Vänsterpartiet Skånes kongresskonferens 
  • Valberedning

Mer information finns här!

 

Motionsstopp

Motionsstopp för motioner på styrelsens förslag på verksamhetsplan samt allmänna motioner är den 7 januari 2020. Motioner ska mailas till malmo@vansterpartiet.se

 

Här finns en guide för hur du skriver en motion.  

 

Anmälan

Årsmötet är öppet för alla medlemmar i Vänsterpartiet Malmö, men för att kunna beräkna mat med mera får du gärna anmäla dig på zetkin eller genom att maila malmo@vansterpartiet.se 

 

Barnpassning

Vi erbjuder barnpassning och aktiviteter under årsmötet. För att detta ska kunna planeras bra behöver du anmäla om du behöver barnpassning, ange antal och ålder på barnen i ett mail till malmo@vansterpartiet.se 

 

Specialkost

Vi erbjuder vegetarisk/vegansk lunch på mötet, om du behöver specialkost vänligen anmäl detta till malmo@vansterpartiet.se senast den 19 januari. 

 

Tillgänglighet

Lokalen har ramper, hiss och handikapptoalett.

 

Medlemsavgift

Kom ihåg att betala din medlemsavgift innan årsmötet! Medlemmar som betalt medlemsavgiften 2019 eller 2020 har rösträtt på årsmötet. Se till att betala avgiften för något av dessa år innan mötet, då vi på mötet inte har möjlighet att ta emot swish eller kontant betalning av medlemsavgifter utan de centrala rutinerna kring betalning via banköverföring och medlemsregistrering via hemsidan gäller. 

 

Varmt välkomna!