Det är nu beslutat att ett nyval kommer att genomföras söndagen den 22 mars 2015. Vänsterpartiet sökte inte nyval. Vi stod bakom den budget som regeringen och Vänsterpartiet hade förhandlat fram. Det är en budget för  jämlikhet och rättvisa, för att minska skatten för pensionärer och öka den för bankerna och för att satsa på äldrevården, kvinnojourerna och de ensamstående kvinnorna med knappa ekonomiska marginaler. Nu är nyvalet ett faktum och vi står redo för att ännu en gång, den tredje gången på mindre än ett år, gå ut på gatorna och möta folket med vår politik.

Nu när vi går till extraval i mars ber vi din hjälp. Igen. Här är tre saker som du kan göra för en socialistisk, feministisk och antirasistisk framgång i valet:

1) Bli medlem i Vänsterpartiet

Det bästa sättet av stödja Vänsterpartiet är att bli medlem. Att bli medlem i Vänsterpartiet är att ta ställning för solidaritet och rättvisa, för feminism och socialism, mot rasism, kapitalismens utnyttjande av människor och miljöförstörande kortsiktighet.

► Bli medlem direkt på nätet (via vansterpartiet.se)

2) Skänk ett bidrag till valfonden

Ditt bidrag gör det möjligt för oss att trycka upp flygblad och affischer, snickra ihop valstugor och se till att vår budskap får genomslag. Du kan skänka genom SMS, bankkonto eller via autogiro.

► Läs mer om hur du kan skänka en gåva

3) Låna oss ditt engagemang, kunskap och nyfikenhet

Vi är flera hundra som är aktiva i Vänsterpartiet Malmö. Vår ambition är att alla som vill bidra ska kunna göra det, på sitt sätt. Det finns massvis med olika uppgifter redan idag, och har du några andra idéer så välkomnar vi det och hittar ett forum för att förverkliga det.

►Läs mer om hur du kan delta i valrörelsen med start idag!