Julinsamling2014Svårt med idéerna till jul? Är du trött på prylhetsen och ogillar att trängas i julstressen? Vill du ge bort en solidarisk julklapp som bidrar till att göra Malmö, Sverige och världen till en bättre plats? En gåva som dessutom är helt klimatsmart? Nu återupprepar Vänsterpartiet Malmö succén från förra året och gör det möjligt att ge bort en vänstergåva i julklapp. Ge dig själv eller en vän en bättre värld i julklapp genom att stödja Vänsterpartiet Malmös kampfond. Ett bidrag till kampfonden bidrar till en politik och en rörelse som kämpar för en rättvis och jämlik värld. En gåva främjar vårt arbete för ett solidariskt samhälle där alla är lika värda, där miljö sätts före profit och där välfärd går före vinster. För ett grönt, socialistiskt, feministiskt och antirasistiskt samhälle. Ingen gåva är för liten!

Så här gör du:

1) Det finns tre sätt att skänka pengar:

 Banköverföring

Sätt in din gåva på Vänsterpartiet Malmös bankgirokonto 5434-4015 (Betalningsmottagare: Vänsterpartiet Malmö), märk betalningen “Röd jul 2015”

Swish

Swisha in din gåva via Swish till numret 123 173 33 85, märk betalningen “Röd jul 2015” 

SMS-gåva

Skriv vmalmo 25, vmalmo 50 eller vmalmo 100 och skicka till nummer 72672 för att skänka respektive belopp. Om du exempelvis vill skänka 175 kr så skickar du 3 separata SMS, ett för varje summa.

2) Gåvobevis

Om du skänker upp till 100 kr

Ladda ner och skriv ut ditt gåvobevis. särskilt utformade gåvobrev finns att ladda ner här: Gåvobevis – En god, röd jul.

Om du skänker 100 kr eller mer

Om du donerar 100 SEK eller mer mejlar du dina uppgifter till fundraising@vmalmo.se och får därefter  ett tryckt gåvobrev på särskilt papper hemskickat. I mailet skriver du vem gåvan är från, vem den är till och vilken summa som du har skänkt.  Tack för ditt bidrag och en god, röd jul önskar Vänsterpartiet!

 Facebook: