Just nu har vi dessa aktuella tjänster (mer info längre ner på sidan).
  • Jobba extra som ringare för V Malmö (april-maj samt kontinuerligt)

Om du undrar något, går det bra att kontakta Richard Olsson, ordförande. Du når Richard på r@richardolsson.se

 Jobba extra som ringare (maj månad)

I Vänsterpartiet Malmö bygger vi vår verksamhet på aktivistisk kraft, hundratals ideellt arbetande medlemmar och sympatisörer som bygger vår verksamhet. Därutöver har vi också möjlighet att arvodera visst arbete för att understödja det aktivistiska arbetet under intensiva perioder och ibland för att utföra specifika uppgifter.

Vi söker just nu inför EU-valet efter dig som vill vara del av en pool av medlemmar som timarvoderas för att ringa medlemmar och väljare. Det är centralt att du är någorlunda förtrogen med Vänsterpartiet Malmös arbete och som huvudregel bör du vara medlem i partiet (eller närstående organisation). Du ska ha en flexibel situation så att du kan hoppa in med kort varsel. Du blir betald en kollektivavtalsenlig lön. Andra språkkunskaper än svenska och engelska är meriterande (men inte ett krav). Vid valet av medlemmar i poolen tar vi hänsyn till Vänsterpartiets stadga om att kvinnor ska vara representerade med minst 50 procent.

Poolen används även i andra sammanhang, främst för ringningar men eventuellt även för annat.

Välkommen med din ansökan! Inkom med personligt brev samt CV till malmo@vansterpartiet.se för att komma med i poolen direkt. Vi tar löpande emot ansökningar.