Just nu har vi dessa aktuella tjänster (mer info längre ner på sidan).

Om du undrar något, går det bra att kontakta Richard Olsson, ordförande. Du når Richard på r@richardolsson.se

EU-valorganisatör med fokus på ringkampanj (mars-juni)

Vänsterpartiet Malmö söker en heltidsarvoderad organisatör fram till EU-valet och strax därefter. Du kommer främst att jobba med att planera, organisera, och genomföra en storskalig ringkampanj, inklusive att mobilisera volontärer och rekrytera arvoderade ringare i enlighet med Vänsterpartiet Malmös policies.

Du kommer att ingå i vårt arbetslag och i viss mån arbeta även med andra EU-valrelaterade uppgifter än de som direkt rör ringning. Vi söker särskilt dig som har god kännedom om vår organisation och gärna erfarenhet av att organisera valrörelser eller andra storskaliga kampanjer.

Tjänsten är en tillfällig anställning med tillträde efter överenskommelse. Lön enligt partiets kollektivavtal, där startlönen är 29 086 kr/månad. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Välkommen med din ansökan senast den 12 mars 2019, kl 16. Skicka in personligt brev, CV och svara på vilket datum du tror att du tidigast kan påbörja tjänsten samt hur länge du finns tillgänglig. Maila detta till: malmo@vansterpartiet.se.

Politisk sekreterare (mars-juni)

En av våra politiska sekreterare går vidare till nya utmaningar, och vi söker nu dig som under en intensiv och rolig period vill vara med och driva partiföreningen framåt.

Vänsterpartiet Malmö söker en politisk sekreterare som tillsammans med de övriga anställda kommer vara navet i partiföreningen fram till, och under EU-valrörelsen. Tjänsten startar så snart som möjligt och pågår fram till den 14/6 2019 och är ett vikariat tills ordinarie politisk sekreterare kan väljas.

Du som får uppdraget kommer vara med och driva partiföreningen under en period av både första maj arbete och EU-valrörelse, vilket innebär att stor kunskap om kampanjarbete och specifikt valrörelse är önskvärt. God kunskap om partiföreningen och den verksamhet som finns idag är nödvändigt, med bakgrund av tjänstens karaktär och tidsbegränsning.

Vidare för att lyckas i uppdraget behöver du vara en god projektledare och organisatör, med bra samarbetsförmåga som samtidigt är van att arbeta självständigt. Likaså är det önskvärt att du har en förmåga att entusiasmera och aktivera medlemmar och sympatisörer.

Dina arbetsuppgifter kommer främst fokusera på planering och praktisk genomförande av kampanjarbete samt medlemsarbete. Men du behöver vara beredd att stötta upp där det behövs i organisationen. Fördelning av arbetsuppgifter sker mellan de heltidsarvoderade, i samråd med styrelsen som är ansvarig för arbetsledningen.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vara medlem i Vänsterpartiet.

Det är meriterande om du har B-körkort och andra språkkunskaper än svenska och engelska.

Mer om uppdraget

Uppdrag som politisk sekreterare ger enligt lag rätt till omedelbar tjänstledighet från annan anställning. Uppdraget startar omgående efter valet på medlemsmötet.

Lön enligt partiets kollektivavtal, där startlönen är 29 086 kr/månad. Arbete på kvällar och helger förekommer.

Denna tjänst är ett vikariat fram till 14 juni 2019. Partiföreningen kommer vid ett senare tillfälle välja en ordinarie politisk sekreterare, där arbetsbeskrivningen kommer vara något annorlunda. Valet av den ordinarie politiska sekreteraren kommer beredas av valberedningen i enlighet med partiföreningens policy för val.

Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 8 mars 2019. Skicka in personligt brev, CV och svara på vilket datum du tror att du tidigast kan påbörja tjänsten. Maila detta till: malmo@vansterpartiet.se.

Sista ansökningsdag är den 8 mars 2019.

Jobba extra som ringare (april-maj samt kontinuerligt)

I Vänsterpartiet Malmö bygger vi vår verksamhet på aktivistisk kraft, hundratals ideellt arbetande medlemmar och sympatisörer som bygger vår verksamhet. Därutöver har vi också möjlighet att arvodera visst arbete för att understödja det aktivistiska arbetet under intensiva perioder och ibland för att utföra specifika uppgifter.

Vi söker just nu inför EU-valet efter dig som vill vara del av en pool av medlemmar som timarvoderas för att ringa medlemmar och väljare. Det är centralt att du är någorlunda förtrogen med Vänsterpartiet Malmös arbete och är medlem i partiet. Du ska ha en flexibel situation så att du kan hoppa in med kort varsel. Du blir betald en kollektivavtalsenlig lön. Andra språkkunskaper än svenska och engelska är meriterande (men inte ett krav). Vid valet av medlemmar i poolen tar vi hänsyn till Vänsterpartiets stadga om att kvinnor ska vara representerade med minst 50 procent.

Poolen används även i andra sammanhang, främst för ringningar men eventuellt även för annat.

Välkommen med din ansökan! Inkom med personligt brev samt CV till malmo@vansterpartiet.se för att komma med i poolen direkt. Vi tar löpande emot ansökningar.