En helt ny värld – Vänsterns bokcirkel! 25/5 – Digital studiecirkel

Cirkeln träffas en gång i månaden och diskuterar en skönlitterär bok som vi läst, vi turas om att välja böcker. Vi läser allt, från klassiker från alla världsdelar till det mest moderna, svårt och lätt.

 
Alla får komma till tals när vi pratar om boken vi har läst. Nästan alltid blir deltagarna förvånade över vad de andra har sett i en bok och vad de tycker, så cirkeln är ett bra och roligt sätt att förstå och få djupare upplevelser av böcker.
 
Bokcirkeln träffas en gång i månaden, alltid måndagar, och har fasta medlemmar, men under våren är vi också öppna för engångsbesökare.
 
Är du intresserad kontakta Eva Svegborn (esvegborn@hotmail.com, för mer information om vilka böcker vi läser de kommande gångerna.
Kommande möten:
Bokcirkeln träffas digitalt på Zoom tills vidare. Nästa gång, 25/5 kl 18.00, pratar vi om “Lolauppochner” av Monika Fagerholm. Vill du vara med så hör av dig till esvegborn@hotmail.com
 
Varmt välkomna!
 
Tillgänglighet
Poeten på hörnet – det finns en portabel rullstolsramp som klarar belastning på upp till 272 kg. Lokalens toalett är tyvärr inte tillgänglighetsanpassad.
 
I samarbete med ABF