Träff för nya – 21/7

Välkommen till Vänsterpartiet Malmö, här är kursen för dig som är ny och som är nyfiken på att veta vad Malmövänstern är, vilka frågor vi arbetar med och vad du kan engagera dig i.

Interaktiva digitala studier under Corona-krisen. Vänsterpartiet Malmö tar inte paus i det studiepolitiska arbetet. Ta chansen att lära dig mer om vänsterpartiet genom digitala studier och förbered dig för aktivism. Just nu bedriver vänsterpartiet studieverksamheten digitalt. Vi anordnar träffar för nya medlemmar där du kan få en inblick i vad vi gör och vad du kan göra i kampen för ett socialistiskt, feministiskt och antirasistiskt samhälle på ekologisk grund. Corona-krisen visar att en radikal politik för rättvisa behövs mer än någonsin. Häng med: lyssna, diskutera och bli framtidens rättviseaktivist.

 

Tid: kl. 18:30-20:00

 

Var: Vänsterns hus, Nobelvägen 51, nu när det är sommar kommer vi ha möjlighet att ha träffar för nya ute i vår trädgård på vänsterns hus eller digitalt via zoom.

 

Anmäl dig på mail till: malmo@vansterpartiet.se skriv namn, vilket datum du anmäler dig till och om du vill delta på plats eller digitalt.

 

Kursledare: 

Anders Neergaard, neergaard.anders@gmail.com

 

I samarbete med ABF Malmö