Ny inom vänstern: Introduktionsträff 28/9

För dig som är nyfiken på att veta vad Vänsterpartiet Malmö är, vilka frågor vi arbetar med och hur du kan engagera dig!
Vänsterpartiet Malmö växer så det knakar. Fler och fler organiserar sig för en rättvis och solidarisk värld och för ett Malmö för alla. Vi kämpar mot katastrofal klimatpolitik och för bättre arbetsvillkor, mot sexism och rasism och för bättre skolor för våra barn och bostäder för alla. Det är så mycket som behöver göras. I en tid av högerpolitik, växande fascism och ekonomisk orättvisa, när motståndet är så akut nödvändigt, kan det vara lätt att tänka att studier inte hinns med.Men det är i studierna, mellan småkakor och kamraters nytänkande frågor, som vi har kraft och ork att drömma om en annan värld. I väntan på att kaffebryggaren ska koka klart har vi tid att analysera och förstå, men också prata om de bästa strategierna eller komma på politiska aktioner som gör våra röster hörda. Och inte minst, studierna är en plats för oss att lära känna varandra, där vi kan vara trygga med att vara oeniga, där vi kan lyssna på varandras erfarenheter, där vi kan tänka och handla tillsammans.Datum och tid:

  • Måndag 28/9, kl. 18:30-20:00

 

Plats: Vänsterns hus, vill man ha en digital zoom-träff så kontakta Anders Neergaard (neergaard.anders@gmail.com).

Anmälan: Anmäl dig gärna på Zetkin eller meddela om du kommer genom att maila till: malmo@vansterpartiet.se

Tillgänglighet: Vänsterns hus har en liten trappa in i huset, samt en trappa till rummen på ovanvåningen. Om du vill gå på en träff som är där, men inte kan gå i trappor, kontakta malmo@vansterpartiet eller 040-96 64 67 så kan vi flytta kursen till bättre lämpad lokal.

 

Vänsterpartiets studier sker i samarbete med ABF Malmö

Varmt välkomna!