Medlemsmöte 23/2

Tid: Tisdag 23 februari 

  • Logga in från kl 18:00 för registrering i god tid 
  • Mötet börjar kl 18:30 

Länk till zoommötet: https://us02web.zoom.us/j/84407879643 

Länk till Suffra: vansterpartiet.suffra.se/sv/app/jbiuaj

 

Anmälan: Då vi ska genomföra ett val behöver du föranmäla dig via mail till malmo@vansterpartiet.se senast den 19 februari.

 

Mötets huvudpunkt är Äldreomsorgen och pandemin Coronakommissionen har kommit med sin rapport över hur Covid drabbat äldreomsorgen Hur har det gått i Malmö och hur gör vi för att få en äldreomsorg av högsta kvalité? 

  • Inledning av Anders Andersson, kommunalråd och Birgitta Ehlin ledamot i hälsa-, vård- och omsorgsnämnden 
  • Politisk diskussion i smågrupper/breakout rooms 

 

Val av av ombud till Vänsterpartiet Skånes distriktsårskonferens 2021 

 

På mötet ges även rapporter från styrelse och kommunalpolitik

 

Handlingar: 

 


Röstningssystem – Suffra

Inloggning:

  • Bank-id: Du kan logga in i Suffra med bank-id, då behöver du inte föranmäla dig till mötet.
  • Jag har inget bank-id: Då måste du föranmäla dig till malmo@vansterpartiet.se för att vi ska kunna skapa inloggningsuppgifter till dig, har du inte föranmält dig och du inte har bank-id kommer du inte kunna rösta under mötet.

 

Hur använder jag Suffra?

Vi kommer använda oss av röstsystemet Suffra när vi genomför våra val under mötet. Suffra används tillsammans med Zoom. Eftersom att båda kommer användas samtidigt så är det bra om du kan ha båda uppe på samma gång. Därför rekommenderar vi att du använder två skärmar.

Manual till Suffra finns här.


 

Hur gör man för att delta? 

Vi använder de digitala mötesverktygen Zoom och Suffra. För att delta i mötet klickar du in dig via länken https://us02web.zoom.us/j/84407879643, följ eventuella instruktioner, och du hamnar i ett “väntrum”. Från kl 18:00 släpper vi in och du registrerar dig. Det är viktigt att du skriver ditt korrekta och fullständiga namn, samt har på videokameran så att vi kan se varandra. Kl 18:30 börjar själva mötet så kom i tid så att du är registrerad och klar då. Inför valet görs en genomgång av hur omröstningsverktyget Suffra används. 

 

Hur gör jag om jag inte har tekniken eller behöver hjälp med den?

Om du inte har dator, läsplatta eller smartphone för att delta eller har svårigheter med tekniken så erbjuder vi lokal med teknik och hjälp. Lokalen är tillgänglig och ger möjlighet till fysisk distansering. För att veta hur många datorer och lokaler som behövs så önskar vi att du som behöver denna hjälp anmäler det senast 19/2 till malmo@vansterpartiet.se eller till Anders 0707-870656

 


Datum: Tisdagen 23 Februari

Tid: kl 18.00

Anmälan: Då vi ska genomföra ett val behöver du föranmäla dig via mail till malmo@vansterpartiet.se senast den 19 februari

Varmt välkomna!