Cykelturné med Jonas Sjöstedt

En vecka innan valet, söndagen den 19/5, kommer Jonas Sjöstedt till Malmö!  Vi tar ut honom på en cykelturné genom staden.

Vi samlas 13.45 utanför Bennets Bazar på Rosengård för tal och andra aktiviteter innan avfärd. Tillsammans visar vi honom vår kära stad och stannar längs med vägen för att prata om en del av alla de viktiga frågorna i EU-valet. Med på turnén följer Ana Süssner Rubin, andranamn på vallistan. Ta med din cykel (som du gärna får pynta!) så cyklar vi tillsammans igenom Malmö för en stark vänster!

Om du inte kan vara med hela vägen är du välkommen att komma till något av våra stopp, eller cykla med mellan några av dem, hålltiderna är följande:

13.45: Utanför Bennets Bazar i Rosengård, Arabiska vänstern bjuder in till ett samtal om internationell solidaritet.

14.30: Seveds plan, där möter Antirasistiska vänstern oss och pratar om antirasism. Vi dricker saft och äter kakor!

15.00: När sjukhusets dagpersonal går av sitt skift står vi där och bjuder på fika och pratar om fackliga rättigheter tillsammans med Vänsterpartiet Malmös fackliga utskott och Ung Vänster Malmö. Vi ses i korsningen Jan Waldenströms gata och Carl Gustavs väg.

15.50: Valstugan på Gustav Adolfs Torg. Miljöutskottet tar emot cykelturnén på dess avslutande stopp. Jonas och Ana håller avslutande tal och vi diskuterar varför en trovärdig miljöpolitik måste vara röd.