Sök Organisatörsutbildningen!

Vill du ta ett nytt steg i ditt engagemang? Har du idéer du vill att Vänsterpartiet ska genomföra och intresse av att själv ta en organiserande roll? Kanske är du aktiv i en grupp i partiföreningen och vill bidra till att utveckla den. Då ska du gå V Malmös organisatörsutbildning i höst! Under fyra träffar i oktober och november, med en uppföljning i januari, får du den kunskap, vägledning och praktisk övning som behövs för att bli organisatör i Sveriges största V-förening. Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen är uppdelad på fem träffar. För att du ska kunna bli antagen till utbildningen bör du kunna delta på alla träffar. Titta noga på datumen och kontrollera att du verkligen kan komma alla gånger innan du söker. Utbildningen är kostnadsfri. Sista ansökningsdag är den 5 oktober och vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Det är absolut inte ett krav att ha lång erfarenhet i organisationen, utan vi vill veta så mycket som möjligt om dig och din bakgrund för att kunna göra en bra utbildning. Så tveka inte utan skriv din ansökan nu direkt!

OBS: Kursen har begränsat antal platser.

Sök utbildningen genom att fylla i formuläret här

Datum för utbildningen

  • Måndag 14 oktober, kl. 18.00-20.30
  • Måndag 28 oktober, kl. 18.00-20.30
  • Måndag 11 november, kl. 18.00-20.30
  • Måndag 25 november, kl. 18.00-20.30
  • Måndag 13 januari, kl. 18.00-20.30

Kursen hålls kvällstid och består av 5 obligatoriska träffar.

Sista anmälningsdag: 5/10. Du får svar på din ansökan senast den 6/10.

För frågor maila; neergaard.anders@gmail.com

Busi föreläser, Anna förgrund Gruppdiskussion Gunnel och Jeanette