Den 1-3 november går Vänsterdagarna av stapeln. En konferens där vänsterpartister från hela Sverige träffas, i år i Göteborg. Under de tre dagarna blir det föreläsningar, seminarier och många givande diskussioner.
Alla medlemmar är välkomna att delta vilket kostar 2000 kronor plus en fast reseavgift. Vänsterpartiet Malmö har i vår budget avsatt pengar för att kunna betala anmälningsavgift, resa och enklare boende för ca tio personer.
Därför öppnar vi nu upp för att intresserade ska kunna anmäla sig för att få detta betalt. Om du är intresserad vill vi att du fyller i nedanstående enkät. Styrelsen kommer sedan välja ut vilka som får omkostnaderna täckta.
Vi ser detta som en möjlighet att få dig som medlem att växa i din roll som vänsterpartist och organisatör!
Sista dag för anmälan är den 15/8. Observera att detta endast är för er som vill få era omkostnader täckta av partiföreningen. Ni som betalar själva anmäler er direkt till partiet centralt.
Om ni har några frågor kan ni maila Joel på joelnordstrom92@gmail.com
Vi ser fram emot era anmälningar!
Styrelsen