Söndagen den 12 maj var det dags för styrelsemöte. Vi fick en rapport från valledningen om hur valarbetet går. Det mesta flyter på som det ska, det rings och kampanjas för fullt, men det finns pass kvar att fylla. Hjälp gärna till du också – gå in på zetkin och anmäl dig redan idag!

Vidare diskuterade vi hur vi ska lägga upp arbetet under sommaren och beslutade att främst fokusera på att närvara vid några specifika evenemang. Vi ska synas i hela staden och ska tänka på den geografiska spridningen när vi bestämmer vilka evenemang vi ska synas vid. Många roliga aktiviteter och platser gavs som förslag. Håll utkik i kalendariet och på vår facebooksida för det kommer bli en grym vänstersommar med massa kampanjande!

Vi pratade också om hur vår närvaro under Feministisk festival ska se ut och det utsågs två från styrelsen som fick i uppdrag att bilda en arbetsgrupp för detta.

Även Malmö Pride stod på dagordningen och också där utsågs två styrelseledamöter för att bilda en arbetsgrupp som ska arbeta med partiets närvaro under årets Malmö Pride. Är du intresserad av att delta i planeringen? Välkommen på uppstartsmöte den 23/5 18.30 på Vänsterns Hus!

Mötet avslutades och många av oss slog följe till Gustav Adolfs Torg där vi medverkade i manifestationen och minnesstunden för Al Nakba.

Rapporten är skriven av Anna Gustafson, styrelsen.