Valrörelsen 2018 är i gång och vi ligger bättre till i opinionen än på flera år, men för att gå ända i mål behöver vi just DIN hjälp!
V for victory
 På Valrörelse 2018 hittar du alla pass inplanerade i Valrörelsen 2018, skriv upp dig, uppmana dina vänner att skriva upp sig – tillsammans ser vi till att det blir en röd valseger och ett jämlikare Sverige!
Valjarringningarny
Under den intensiva valperioden i augusti har Vänsterpartiet Malmö över 1000 aktiviteter planerade. För att vi ska lyckas gäller det att vi får massor av våra medlemmar att engagera sig och göra en insats – och i det arbetet är våra ringningar till medlemmar vårt bästa verktyg. För att hjälpa till att ringa medlemmar, gå in på Ringa medlemmar.

En av Vänsterpartiets största valsatsningar 2018 är att lyfta luren och slå 38 000 nummer för att nå vänsterväljare i Malmö och få dem att välja Vänsterpartiet. Vi behöver bli minst 75 volontära ringare som de sista fyra veckorna lyfter lurarna. För att ringa väljare gå in på: Ringa väljare
Valbar
Missa inte heller vårt aktivisthäng Valbar som invigs den 18 augusti! På Vänsterns Hus bakgård kommer det finnas mumsigt fika, en och annan musikalisk överraskning och såklart möjlighet att hjälpa till  med valrörelsearbete, skriva upp sig på aktiviteter samt få möjlighet att lära känna en massa andra goa aktivister!  Klicka: Valupptakt & invigning av Valbar!
                                            –
Vi är kraften i alla dem som fått nog, som vill säga stopp, som vill något bättre. Den kraften kommer nu mobiliseras i en glödhet våg av valaktivism.
Tillsammans är chansen, snart är det val, nu kör vi!