Tillsammans gjorde vi en fantastisk Förvalskampanj och för alla er som törstar efter mer aktivism kommer här nästa roliga grej! Under sommaren kommer vi att finnas på en mängd platser över Malmö och sprida vårt budskap om att vi tillsammans kan skapa ett jämlikt Malmö!

Vår sommarkampanj är planerad utifrån saker som händer i staden och där vi tror att vi kan nå våra väljare. Vi kommer att vara på plats i anslutning till olika sommarlovssatsningar och Sommarscens-konserter – varför inte stanna kvar och lyssna tillsammans efteråt? Vi ska bjuda trötta föräldrar på kaffe i väntan på inspelning av SVTs Sommarlov och törstiga badare på saft – möjligheten finns såklart att ta med egna badkläder och själv hoppa i plurret efteråt!  Under fyra veckor i juli ska vi också hänga med Allaktivitetshusen på Lindängen och Hermodsdal, dit vi som politiskt parti är inbjudna till deras gårdsfester i syfte att främja demokrati och kunskap om politik.

Här hittar ni alla tillfällen och kan anmäla er: vmalmo.se/zetkin – passa på att dra med en kompis också!

Det kommer att bli en fantastisk sommar och tillsammans kan vi göra den ännu lite roligare! Vi ses i kampen för ett Malmö för alla!