Malmövänstern under Pride!

Här hittar ni all information om Malmövänsterns upptåg under pride!

PRIDE – Mingelkväll med Vänsterpartiet och ABF

Inled Pridehelgen med en mingelkväll i samarbete mellan ABF och Vänsterpartiet Malmö. Vi bjuder på ett panelsamtal om strategier och utopier med deltagare från olika organisationer, underhållning i form av sång av Åsa Bällsten, standup med Hannes Pettersson – Trams om trans och annat smått och gott.

Snittar och alkoholfritt bubbel finns! Hoppas vi ses!

Var: ABF, Spånehusvägen 47 Tid: 19.00

Facebooklänk: PRIDE – Mingelkväll 7/6

 

Vänsterpartiet i Pride-park!

Kom och möt oss i Pridepark (Folkets park) i vår monter och prata om HBTQ-politik med vår lokala politiker!

Vänsterpartiet har en stolt tradition av HBTQ-kamp och vi fortsätter den kampen varje dag. Vår stad ska tillhöra alla. Vänsterpartiet kämpar för att Malmö ska vara den öppna staden, där alla har rätt att vistas, älska, vara och leva. Kom och häng med oss!

Tider: 8 juni 13-22 9 juni 12-22 10 juni 14-22

Pssst! Vill du hjälpa oss att bemanna montern? Anmäl dig gärna på vmalmo.se/zetkin eller skriv till oss på malmo@vansterpartiet.se

Facebooklänk: Malmövänstern i Pridepark

 

Gå med V i prideparaden!

Vänsterpartiet har alltid gått före när det kommer till kampen för allas lika värde och frihet att vara den en vill vara. Det är något att vara stolt över! Vi marscherar i prideparaden den 10 juni när vi tillsammans med tusentals andra firar allas lika rätt till kärlek i Malmös största och stoltaste parad. Kom med i vårt block!

Vi samlas 12.00 på Stortorget och går sedan tillsammans till avslutningen i Folkets Park.

Vill du hjälpa till i Vänsterpartiets block? Skicka ett mail till malmo@vansterpartiet.se eller skriv en kommentar i eventet.

Facebooklänk: Gå med V i prideparaden!