Platsannons

Vänsterpartiet Malmö söker projektanställda för att arbeta i valrörelsen. Tjänsterna är projektanställningar under en till fyra månader under perioden 9 maj – 9 september. Sista ansökningsdagen är 21 april. Ange önskad tjänstgöringsgrad och under hur många månader du är intresserad att arbeta, kravet är att du arbetar minst de sista veckorna innan 9 september.

 

Vänsterpartiet Malmö är ett feministiskt, socialistiskt och antirasistiskt parti på ekologisk grund. Det betyder att syftet med allt vi gör är att skapa ett annat samhälle utan förtryck och orättvisor. Vi bygger vår verksamhet på aktivistisk kraft, hundratals ideellt arbetande medlemmar och sympatisörer som bygger vår verksamhet. Därutöver har vi möjlighet att arvodera vissa medlemmar för att understödja det aktivistiska arbetet och ibland för att utföra specifika uppgifter. Inför och under valrörelsen ökar vårt arbete mångfaldigt. Det betyder också att extra arvoderade krafter är ett välbehövligt tillägg för att stötta upp det stora aktivistarbetet. Detta blir din främsta arbetsuppgift.

Som medarbetare i Vänsterpartiet Malmö är man en del av ett arbetslag som solidariskt och gemensamt delar på en rad uppgifter. Du ska alltså, förutom ditt huvudsakliga arbetsområde, vara beredd på att ibland få andra uppdrag i partiföreningen. Att arbeta i en politisk styrd organisation innebär också att ens arbete är inramat av demokratiska beslut och kräver en lyhördhet inför organisationens vilja och behov. Du som söker ska vara beredd på och van vid att arbeta självständigt liksom i samarbeten. Arbetstiderna är flexibla och i vissa perioder intensiva. Du kommer behöva förlägga arbete också till kvällar och helger.

 

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten:

  • är medlem i Vänsterpartiet och har erfarenhet av aktivism i Vänsterpartiet Malmö,
  • har förmåga att arbeta självständigt,
  • har förmåga att entusiasmera och aktivera medlemmar och sympatisörer,
  • har god samarbetsförmåga och ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Annat som är meriterande:

  • Erfarenhet av att arbeta i digitala miljöer.
  • B-körkort.
  • Andra språkkunskaper än svenska och engelska.
  • att kunna ta politiska debatter i valrörelsen

 

Upplysningar Arbetstiderna är i vissa perioder intensiva och arbete på helg och kväll förekommer. Arbetstiden är heltid med en lön på 33 215 kr/månaden, i övrigt villkor enligt kollektivavtal. Anställningen löper enligt överenskommelse. Beslut om tillsättning är i slutet av april.

Ansökan Välkommen med din ansökan. Inkom med personligt brev samt CV till malmo@vansterpartiet.se senast den 21 april 2018.

Vill du veta mer? Kontakta partiföreningens ordförande Mirjam Katzin (070-307 28 88, mirjam.katzin@vansterpartiet.se).