Nya månadsgivare

Alla är välkomna att bidra – du behöver alltså inte vara medlem men tycka att det arbetet vi bedriver är viktigt.

För att donera varje månad med autogiro fyller du i och skickar in ett autogiromedgivande. Maila malmo@vansterpartiet.se för att få en medgivandeblankett hemskickad eller ladda ner och skriv ut den själv: Autogiromedgivande. Du kan också med ett Bank-ID gå in här och bli månadsgivare direkt: Autogiromedgivande med Bank-ID.

 

Därför är autogirot viktigt

Vi har de stora idéerna och drömmarna. Vi har aktivisterna och viljan. Vi är partiet som växer för varje dag som går. Och vi förändrar här och nu. I vardagen gör vi Malmö lite, lite bättre hela tiden genom våra förslag och vår politiska kamp. Vänsterpartiet och våra medlemmar finns med där det händer och vi kan vara stolta över vår rörelse.

Högern saknar allt det här men har både kapitalstarka lobbygrupper och stora finansiella resurser bakom sig. Och det är ju inte så konstigt om man sänker skatter för de rikaste, försvarar välfärdsindustrins miljardvinster och bankernas kontroll så blir man belönad med stöd av deras think-thanks.

Genom att ta ut partiskatt på uppdrag, dela på anställningarna och att låta kommunalråd och riksdagsledamöter betala partiskatt stärker vi partiets ekonomi. Men vi vill göra ännu mer! Vi vill nå ut ännu längre med vänsterpolitiken. Vi vill kunna ha närvaro inte bara i våra starka områden utan även ha möten, studier och utåtriktad aktiviteter i andra delar av Malmö. Vi vill inte bara ha vårt vänsterns hus på Nobelvägen utan kunna hyra stora lokaler och samla hundratals vänsteraktivister när det är läge för det. Vi vill inte bara ordna första maj och andra egna event utan även vara en naturlig samarbetspartner för den breda vänstern i Malmö.  

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Avgörande för att kunna flytta fram våra positioner är att alla bidrar efter egen förmåga. Du kan bidra till socialistiska stödfonden med allt från några tior varje månad till en större summa pengar som genom ditt medgivande automatiskt dras från ditt konto. Självklart kan du avsluta ditt autogiro precis när du vill. 

Vi lovar att använda dina kronor på bästa sätt och se till att de gör nytta i det politiska arbetet för ett solidariskt och rättvist Malmö.

För att donera varje månad med autogiro fyller du i och skickar in ett autogiromedgivande. Maila malmo@vansterpartiet.se för att få en medgivandeblankett hemskickad eller ladda ner och skriv ut den själv: autogiromedgivande.

 

Vad går pengarna till?

Vänsterpartiet Malmö är en sparsam partiförening, våra lokaler är billiga och vi har inga dyra representationsmiddagar. Men vi vill bjuda på fika på alla våra möten, så att ingen ska behöva sitta med kurrande mage. Alla våra kurser och utbildningar är gratis oavsett om de sker i ett av våra egna studierum eller på internat.

Politik kan vara på blodigt allvar, men det kan också vara helt underbart! Vi ordnar stans största största maj-tåg, ett fantastisk åttonde mars-firande och mängder av kulturkvällar och vänstercaféer året om. Vi sprider våra politiska idéer genom debatter, samtal, kultur och aktioner.

Vi har lådcyklar, kopiator, ljudutrustning och annan infrastruktur för att underlätta aktivism. Vi sprider vår tidning Vänstern i Malmö genom större utskick eller genom att springa i trappor och dela ut i brevlådor. Det är inte dyrt, men ju mer pengar vi har ju fler kan vi nå.

Vi är ett av Malmös fattigaste partier men bidrar med pengar och aktivister till viktig utomparlamentarisk aktivitet för att  Malmö ska fortsätta att vara en öppen stad. Vi tar strid mot rasismen och kämpar för jämlikhet.

Under valtider behöver vi extra resurser för valstugor, material och ringkampanjer.

Låt inte kapitalet och högern vinna nästa val med sina miljoner!

Stöd socialistiska stödfonden!