Idag öppnar den svenska förtidsröstningen i valet till riksdag, landsting och kommunfullmäktige. Från och med idag och fram till valdagen den 14 septemberkan du gå och rösta för en ny riktning i den svenska politiken. För att genomföra visionen om ett samhälle där solidaritet går före det giriga vinstintresset.

Vänsterpartiet är garanten för en välfärd utan vinstintresse och en regering utan borgerliga partier. Inget annat parti är tydligt i frågan om borgerligt inflytande efter valet. Vänsterpartiet behövs för att hålla de övriga rödgröna partierna på rätt sida av mitten, och för att den politik som nästa regering driver ska bli på riktigt röd och på riktigt grön.

Det är oerhört viktigt att du går och röstar för att vi ska kunna göra den skillnad som är så nödvändig i svensk politik. Vi har visionerna och förmågan att genomföra dem. Det har vi visat i Malmö där vi trots våra 5% åstadkommit så mycket under den senaste mandatperioden. Ju starkare vi blir desto mer feminism, socialism och antirasism blir det i parlamenten – och det är precis vad som behövs.

Så gå och rösta redan idag. Du hittar din närmsta förtidsröstningslokal i Malmö på Valmyndighetens hemsida.

Du behövs i valrörelsen

Vill du göra mer än att rösta? Varje aktivist behövs i valrörelsen och det finns massvis med olika typer av uppgifter.

Läs mer om valrörelsen och hjälp till

cheap ralph lauren polo,polo ralph lauren italia online,cheap christian louboutin sale,ralph lauren polo soldes,louis vuitton outlet uk