13.11-Julklapp_banner200x200px2

Vi behöver din hjälp

Det går bra för Vänsterpartiet i Malmö. Vårt medlemstal växer ständigt, många sympatiserar med oss och vi omsätter detta i praktiken. Vi har aktiviteter i stort sett varje dag och en stor mängd människor, aktivister, som är villiga att donera sin tid för att hjälpa oss på en regelbunden basis. Vi är ett parti och en lokalorganisation med mycket energi, kompetens och vi står inför en ljus framtid. Tyvärr är vi dock det ekonomiskt resurssvagaste partiet. Därför behöver vi hjälp, din hjälp, för att bli ännu bättre!

Valrörelsen 2014 kommer bli den viktigaste valrörelsen på länge. För att göra Vänsterpartiet Malmös valår till det största, mest aktiva och bästa någonsin har vi beslutat om att starta en valinsamling där vårt mål är att samla in minst 200 000 kronor för att stärka vår valbudget.Vi tar många steg för att nå målet och kommer att kampanja kring valinsamlingen under hela 2014.

Vi vet att vi i Vänsterpartiet har många vänner och sympatisörer som vill bidra. Vi ber därför nu om din hjälp att göra oss till ett ännu starkare parti. En kan inte göra allt, men alla kan göra något och tillsammans gör vi skillnad. Bidra till vår valinsamling!

Så här går det till

Sätt in gåvan på vårt bangirokonto 5434-4015, märk betalningen “Valinsamlingen 2014”.

Särskilt utformade gåvobrev att ladda ner och skriva ut finns här (pdf)Om du donerar  100 kr eller mer skickar vi ett fint gåvobevis hemskickat. Efter att du har satt in pengarna skickar du ett mail till olof.holmgren@vansterpartiet.se där du anger hur stor summa du har skänkt samt namn och adress dit gåvobeviset ska skickas. Ange även om du hellre hämtar upp det själv. OBS! Tänk på att vara ute i god tid för att få gåvobeviset hemskickat i god tid före julafton.

UPPDATERING 5 DEC: Vi har nu även tagit fram ett gåvobrev för de av oss som firar Chanuka (pdf) Vill du ha en annan text eller motiv? Maila så ordnar vi det!

Tack för din gåva!

Gåvobrev_julklapp2_webb

Gåvobrev_chanukagåva1