Nu har majoriteten i regionen beslutat lägga ner Lindängen och Hindbys vårdcentral. Det är omöjligt att förstå hur man tänker. Bara i Lindängen drabbas 11000 personer. Jag kan inte se att det handlar om något annat än att utarma vår gemensamma vård. När den gemensamma vården blir tillräckligt dålig är det lättare att få stöd för privatiseringar.

Och det får vi inte glömma. Region Skånes majoritet har yttrat sig till regeringen och sagt sig vara positiv till att sälja ut de skånska sjukhusen. Må inte borgarna och miljöpartiet vinna 2010 för då har vi ingen offentlig vård kvar i Skåne.

Man kan ju inte låta bli att ta sig en extra funderare kring miljöpartiet. Vad är de ute efter? För de sitter och styr i både regionen och Fosie stadsdel. Regionen har inte ens tillfrågat politikerna i Fosie hur detta kommer att slå mot Fosies befolkning. Nochalant, ignorant och direkt korkat. Hemskt bara att det är Fosieborna som får betala.

Hanna Thomé