Moderaterna i Malmö visade i helgen sitt rätta ansikte när ledande företrädare i massmedia kritiserade både att Sverige tar emot flyktingar och öppnade upp för ett samarbete med Sverigedemokraterna. Idag kan vi läsa i Sydsvenskan att den skånska kommun där Moderaterna redan sedan länge har tagit över Sverigedemokraternas främlingsfientliga och rasistiska propaganda, nämligen Vellinge, nu blivit upprörda för att 30 unga ensamkommande flyktingbarn ska få bo på ett vandrarhem i kommunen.

Moderaterna i Vellinge säger precis som moderaterna i Malmö att någon annan ska ta emot flyktingar men inte vi. De moderata företrädarnas uttalande är inget annat än ett uttryck för en stark främlingsfientlighet, där nu moderaterna försöker konkurera ut Sverigedemokraterna i jakten på högerväljarna.

Anders Skans (V)